Dock tour

Komende zomer, 11 tot en met 15 juni, komt The Ocean Race naar Scheveningen. Vijf dagen lang zijn er verschillende activiteiten te beleven, voor jong en oud. De haven van Scheveningen transformeert in dé plek waar zeilen, de watersport en duurzaamheid samenkomen.

Op maandag 12 juni liggen alle schepen van The Ocean Race in de haven van Scheveningen. Dit is een unieke kans om met jouw klas naar het Ocean Life Park te komen. Voor één dag bieden wij klassen aan om samen met ons langs alle boten te gaan. De tour is ontworpen om studenten te verwelkomen en onderwijzen in de wereld van schoon en leefbaar water. Deze tour laat je kennismaken met de boten, duurzaamheid en wellicht een schipper die vertelt hoe The Ocean Race er aan toe gaat.

De dock tour is bedoeld voor (basis) scholen in verband met het educatieprogramma. Het is geheel gratis en de tour duurt maximaal 1,5 uur. Hiervoor moet je de klas wel aanmelden. De eerste tour zal om 10:30 starten, daarna 12:30; en de laatste om 14:30.

De haven is goed te bereiken met OV of de fiets.

Voor meer informatie over de dock tour of je bezoek aan het Ocean Life Park kan je contact opnemen met Féline de Vries, medewerker Centraal Evenementenbureau, via feline.devries@denhaag.nl